Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt

dc.contributor.authorBrennan, James G. (editor)
dc.contributor.authorGrandison, Alistair S. (editor)
dc.date.issued2012
dc.identifier.isbn978-3-527-63438-5
dc.identifier.urihttps://thuvienso.hoasen.edu.vn/handle/123456789/8168
dc.description.abstractThis book presents a comprehensive review of technologies, procedures and innovations in food processing, stressing topics vital to the food industry today and pinpointing the trends in future research and development.
dc.formatxxvi, 777 p. : ill.
dc.language.isoen
dc.publisherWiley-VCH Verlag & Co. KGaA
dc.subjectFood industry and trade
dc.subjectFood processing
dc.subjectHandbooks
dc.titleFood processing handbook. Volume 1
dc.typeBook
dc.description.version2nd edition


Các tập tin trong tài liệu này

Thumbnail
Thumbnail

Tài liệu này xuất hiện trong Bộ sưu tập sau đây

Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt