Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt

dc.contributor.authorFischer, John W.
dc.contributor.illustratorCulinary Institute of America
dc.date.issued2005
dc.identifier.isbn0-764-55747-5
dc.identifier.urihttps://thuvienso.hoasen.edu.vn/handle/123456789/8931
dc.description.abstractThe book includes: Guidelines to enhance service in a variety of settings, from formal French establishments to casual American restaurants; Sidebars and real-life anecdotes from industry professionals to reinforce the principles of good service; Effective ways to address staffing challenges Ideas to enhance the relationship between the front and back of the house; Sixty-four photographs of dining room service and techniques.
dc.format210 p. : ill.
dc.language.isoen
dc.publisherWiley
dc.subjectFood service
dc.titleAt your service : a hands-on guide to the professional dining room
dc.typeBook


Các tập tin trong tài liệu này

Thumbnail
Thumbnail

Tài liệu này xuất hiện trong Bộ sưu tập sau đây

Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt