Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt

dc.contributor.authorBlack, Jacquelyn G.
dc.date.issued2008
dc.identifier.isbn978-0-470-10748-5
dc.identifier.urihttps://thuvienso.hoasen.edu.vn/handle/123456789/8119
dc.descriptionxxv, 846 p. : ill.
dc.description.abstractThis book has been a best-selling textbook for several editions due to the author's engaging writing style where her passion for the subject shines through the narrative. The text's student-friendly approach provides readers with an excellent introduction to the study of Microbiology. This text is appropriate for non-major and mixed major microbiology courses, allied health, agriculture and food sciences courses too.
dc.language.isoen
dc.publisherJohn Wiley & Sons, Inc.
dc.subjectMicrobiology
dc.titleMicrobiology : principles and explorations
dc.typeBook
dc.description.version7th edition


Các tập tin trong tài liệu này

Thumbnail
Thumbnail

Tài liệu này xuất hiện trong Bộ sưu tập sau đây

Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt