Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt

dc.contributor.authorKatsigris, Costas
dc.contributor.authorThomas, Chris
dc.date.issued2007
dc.identifier.isbn0-471-64799-3
dc.identifier.isbn978-0-471-64799-7
dc.identifier.urihttps://thuvienso.hoasen.edu.vn/handle/123456789/12587
dc.description.abstractThis revised 4th edition of The Bar and Beverage Book has the most up-to-date material you need for managing a beverage operation, including bar equipment, sanitation and bar setup, inventory control, and the importance of planning for profit. This edition features added coverage and expert advice on responsible alcohol service; marketing methods; staffing; the latest spirits, wine, and beer; management practices; and current updates in regulations.
dc.formatxvi, 737 p. : ill.
dc.language.isoen
dc.publisherWiley
dc.subjectBartending
dc.titleThe bar & beverage book
dc.typeBook
dc.description.version4th edition


Các tập tin trong tài liệu này

Thumbnail
Thumbnail

Tài liệu này xuất hiện trong Bộ sưu tập sau đây

Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt