Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt

dc.contributor.authorSloan, Donald (edit)
dc.date.issued2004
dc.identifier.isbn0-7506-5767-7
dc.identifier.urihttps://thuvienso.hoasen.edu.vn/handle/123456789/8255
dc.descriptionxvii, 189 p.
dc.description.abstractThis book: Provides wide-ranging insight into the nature of culinary taste as expressed in commercial restaurant settings; Evaluates the influence on culinary taste of a variety of factors such as: social class, gender, health awareness, marketing and geography; Considers the importance of understanding these issues for business management and for success in the hospitality industry today.
dc.language.isoen
dc.publisherElsevier
dc.subjectFood
dc.subject.otherGastronomy
dc.subject.otherFood habits
dc.subject.otherConsumer behavior
dc.subject.otherRestaurant management
dc.titleCulinary taste : consumer behaviour in the international restaurant sector
dc.typeBook


Các tập tin trong tài liệu này

Thumbnail
Thumbnail

Tài liệu này xuất hiện trong Bộ sưu tập sau đây

Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt