Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt

dc.contributor.authorJones, Terri
dc.date.issued2008
dc.identifier.isbn9780471748168
dc.identifier.urihttps://thuvienso.hoasen.edu.vn/handle/123456789/8253
dc.descriptionxiii, 240 p. : ill.
dc.description.abstractThis book provides the mathematical knowledge and skills that are essential for a successful career in today's competitive foodservice industry. This user-friendly guide starts with basic principles before introducing more specialized topics like recipe conversion and costing, AP/EP, menu pricing, and inventory costs. Written in a nontechnical, easy-to-understand style, the book features a running case study that applies math concepts to a real-world example: opening a restaurant.
dc.language.isoen
dc.publisherJohn Wiley & Sons, Inc.
dc.subjectFood
dc.subject.otherFood service
dc.subject.otherMathematics
dc.titleCulinary calculations : simplified math for culinary professionals
dc.typeBook
dc.description.version2nd edition


Các tập tin trong tài liệu này

Thumbnail
Thumbnail

Tài liệu này xuất hiện trong Bộ sưu tập sau đây

Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt