Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt

dc.contributor.authorCounihan, Carole (editor)
dc.contributor.authorEsterik, Penny Van (editor)
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn978-0-203-07975-1
dc.identifier.urihttps://thuvienso.hoasen.edu.vn/handle/123456789/7004
dc.description.abstractThe third editionincludes 40 original essaysand reprints of previously published classics under 5 Sections: Foundations, hegemony and difference, consumption and embodiment, food and globalization, and challenging, contesting, and transforming the food system.
dc.formatxiv, 631 p. : ill.
dc.language.isoen
dc.publisherRoutledge
dc.subjectFood
dc.subjectFood habits
dc.titleFood and culture : a reader
dc.typeBook
dc.description.version3rd edition


Các tập tin trong tài liệu này

Thumbnail
Thumbnail

Tài liệu này xuất hiện trong Bộ sưu tập sau đây

Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt