Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt

dc.contributor.authorDittmer, Paul R.
dc.contributor.authorKeefe III, J. Desmond
dc.date.issued2009
dc.identifier.isbn978-0-471-78347-3
dc.identifier.urihttps://thuvienso.hoasen.edu.vn/handle/123456789/3684
dc.descriptionxiv, 633 p. : ill.
dc.description.abstractThis book offers the definitive all-in-one guide to effectively implementing key cost control functions, processes, and concepts in a foodservice setting. Covering such areas as cost/volume/profit analysis, menu analysis, food sales control, employee training, and performance standards, this resource gives readers a practical toolbox that's ready for use in culinary and hospitality classrooms, professional training, and foodservice operations.
dc.language.isoen
dc.publisherJohn Wiley & Sons, Inc.
dc.subjectFood service
dc.subject.otherCost control
dc.titlePrinciples of food, beverage, and labor cost controls
dc.typeBook


Các tập tin trong tài liệu này

Thumbnail
Thumbnail

Tài liệu này xuất hiện trong Bộ sưu tập sau đây

Hiển thị biểu ghi dạng vắn tắt